Adio improvizatii! Reghecampf revine la clasicul 4-2-3-1 pentru meciul cu Voluntari. Cine ii ia locul lui "Zero Goluri"bovic in atac

Adio improvizatii! Reghecampf revine la clasicul 4-2-3-1 pentru meciul cu Voluntari. Cine ii ia locul lui "Zero Goluri"bovic in atac

Steaua - Villarreal, joi la ProTV de la 20:00

Steaua se pregateste de meciul cu Voluntari, de duminica seara. Stelistii vor sa isi revina dupa cele doua socuri suferite in ultimele 3 meciuri, cu Osmanlispor si cu CFR Cluj, ultima chiar pe teren propriu.

Criticat de patron pentru improvizatiile tactice, Reghecampf va renunta la "artificiile" cu Aganovici fundas lateral sau Moke fundas central si va alinia o formula clasica, 4-2-3-1, cu fiecare jucator pe postul lui. Singura improvizatie va ramane Enache, care nu are dublura pe postul de fundas dreapta..

De asemenea Momcilovic va reveni ca titular, dupa ce in partida cu CFR a fost nevoita sa intre pe teren in prima repriza, dupa accidentarea lui Aganovic, folosit fundas stanga.

O alta schimbare va veni in atac, acolo unde Golubovic, atacantul cu zero goluri pana acum la Steaua, va fi trecut pe banca, in locul sau urmand a fi folosit Tanase, cel care are 3 goluri in ultimele 6 meciuri din Liga I.

Echipa probabila cu Voluntari:

Nita - Enache, Tamas, Tosca, Momcilovic - Moke, Bourceanu - Popa, Boldrin, De Amorim - Tanase

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies