ADIO BANI la Pandurii! Edi Iordanescu a facut criza de nervi in vestiar si vrea sa plece: "Locul nostru e la retrogradare!" 

ADIO BANI la Pandurii! Edi Iordanescu a facut criza de nervi in vestiar si vrea sa plece: "Locul nostru e la retrogradare!" 

Aflata la 2 puncte de lider, Pandurii primeste o lovitura grea din partea finantatorilor. 

Complexul Energetic Oltenia opreste finantarea echipei de fotbal, desi aceasta poate sa ajunga in Liga Campionilor. Decizia a fost anuntata de managerul interimar al Complexului, care sustine ca banii de la fotbal vor fi folositi pentru achitarea salariilor angajatilor.

"Suntem constienti de responsabilitatile pe care le avem in domeniul sportului, dar acestea nu pot fi mai presus de responsabilitatile pe care le avem fata de proprii angajati si familiile acestora, mentinerea locurilor de munca si redresarea situatiei financiare a companiei, avand in vedere rezultatele financiare negative inregistrate in ultimii doi ani", precizeaza Laurentiu Ciobotarica, intr-un comunicat postat pe ceoltenia.ro.

Vestea i-a picat greu lui Edi Iordanescu, iar acesta a facut o adevarata criza de nervi in vestiar, potrivit Gazetei Sporturilor. "Ne-ar fi stat mai bine la retrogradare, probabil ca acolo ne e locul, distrugem tot ce e bun, e normal ca astfel de decizii sa se ia in mod echilibrat, cu reduceri de cheltuieli in timp, pentru a ne da o sansa. Nu in plina competitie cand echipa e pe locul 2 si mai sunt doua luni de competitie.

La anul o sa fie inapoi echipa la retrogradare, ca eu imi duc mandatul la final pentru ca asa am convenit cu Narcis si cu jucatorii si apoi gata. Nu e nimic intamplator, probabil am speriat pe unii ca putem lua ce isi doresc ei...".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Israelul vrea să sesizeze ONU, în urma atacului asupra petrolierului MT Mercer Street, care s-a soldat cu moartea unui român
BRAT
Modifică setările cookies