ADI ILIE ANUNTA: "ARMENTEROS NU POATE SA REFUZE STEAUA"

"PE 20 IANUARIE SPER SA REALIZAM MUTARILE"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Ianuarie 2008, 08:36
Data actualizarii: Luni 07 Ianuarie 2008, 08:36

PROSPORT/Managerul Stelei, Adi Ilie, sustine ca nu isi doreste sa demisioneze de la echipa si neaga eventualele diversiuni dintre el si stafful Stelei. "Este o tampenie, nu este nimic adevarat", spune Adi Ilie.

"Se speculeaza orice zic. Eu spun una si alta se intelege. Cand am spus ca noi nu luam jucatori de pe DVD-uri, poate alti conducatori o fac, m-am referit la alte echipe din Liga I, care nu monitorizeaza jucatorii la meciuri, ci ii urmaresc doar pe DVD-uri. La Steaua nu se face asa ceva. Chiar am fost cu Valeriu Argaseala cand a jucat Charleroi cu Gent, tocmai sa vedem live fotbalistii care ne-ar putea interesa"

"Nu plec de la Steaua, asta sa fie clar! Nu m-am gandit sa demisionez, daca era, o faceam pana acum. Eu ma inteleg foarte bine cu Marius Lacatus si, dupa cum a zis si Gigi Becali, ne-a insarcinat sa realizam impreuna strategia de transferuri"

Despre sedinta extraordinara de la Steaua, managerul Stelei spune ca nu a fost vorba de nimic special.

"In primul rand, noi ne-am intalnit pentru ca nu ne-am mai vazut anul acesta. Apoi, da, am discutat si despre jucatorii de care mai avem nevoie pentru a ne completa lotul"

Dupa Habibou, Steaua isi doreste inca trei jucatori care sa poata intari echipa pentru a castiga campionatul. Unul dintre jucatorii pe care Steaua ii vrea in Ghencea este Armenteros, jucator care este in vizorul Stelei de foarte mult timp.

"Sper sa reusim transferul lui Armenteros, care joaca atat mijlocas stanga, cat si central. Apoi am vrea sa mai aducem doi atacanti cu experienta, ca sa castigam campionatul. Nu am facut inca oferte pentru ei, dar sper ca pana pe 20 ianuarie sa realizam mutarile", spune Adi Ilie in Prosport.

Modifică setările cookies