Liga 1

ACUZATII grave despre licentierea din Liga I: "Era probabil 'interesat'! Deadeau licenta cui voiau ei!"

Mircea Sandu a lansat un atac extrem de dur, orientat spre Viorel Duru, seful Comisiei de Licentiere de la FRF.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Ianuarie 2015, 08:51
Data actualizarii: Sambata 24 Ianuarie 2015, 09:15

Duru a fost sef si pe vremea lui Sandu si conduce forul care se ocupa de licentieri si in mandatul lui Razvan Burleanu.

Dupa ce Duru a spus ca in urma cu doi ani datoriile cluburilor din Liga I erau de 50 de milioane de euro, iar acum s-au dublat, Sandu a lasant un atac dur:

"Imi vine sa-mi dau cu ceva in cap cand ma gandesc ca Ioan Marginean promitea ca-l demite pe Duru daca U Cluj castiga la TAS dosarul in care a primit, pana la urma, licenta de Liga I, in 2013.

Oare noua de ce ne-a ascuns Duru aceste datorii? Ca de fiecare data cand il chemam in Comitetul Executiv ne facea asa, o informare de suprafata.

Acum aflu ca Duru, care avea obligatia sa faca dosarele cluburilor, impreuna cu niste experti, intra peste aia de la Comisia de Licentiere sa-i forteze sa dea licenta cui voia el. Eu imi luam injuraturile, desi nu aveam nicio implicare, iar el isi facea mendrele, probabil interesat. Probabil.

Daca erau asa mari datorii, de 50 mil. de euro acum doi ani, atunci de ce dadea licentele? Cum te duci la Comisie, Durule, sa dai licenta in favoarea sau in defavoarea cuiva? N-ai cum sa faci asta daca nu ai vreun interes. Treaba lui daca a luat ceva, probabil o sa se gaseasca cineva, vreodata, care sa ne spuna daca a luat ceva. Oricum, e incredibil ce spune Duru in calitate de oficial al Federatiei!", a spus Mircea Sandu pentru Gazeta.

Modifică setările cookies