Acuzatii extrem de GRAVE: un patron din Liga I a dezvaluit cum a luat Otelul titlul in 2011! "Nu mai e cale de intors"

Autor: Sport.ro
Joi 03 Octombrie 2013, 21:20

►Lupta secolului in box: Klitschko - Povetkin, 4 centuri in joc! Sambata 20:00 IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Scos din minti de decizia luata astazi de Comisia de Disciplina, Adrian Porumboiu a facut dezvaluiri extrem de grave la adresa secretarului general al FRF, Adalbert Kassai.

Fostul finantator al Vasluiului a declarat ca titlul din 2011, castigat de Otelul Galati, a fost aranjat cu ajutorul arbitrilor, prin intermediul oficialului Federatiei.

"Acest Ionel Codoban (n.r impresarul care solicita Vasluiului 100.000 de euro) a vrut sa vina conducator la Vaslui."

"Mi-a spus cum a luat el titlul la Galati, ce influenta mare are asupra arbitrilor, ca este din aceeasi localitate si il asculta orbeste un distins domn care face jocurile de o viata fara sa invarta niciun servet, pentru ca aia este meseria lui, si intra in tot felul de combinatii dubioase, daca va spune ceva numele de Kassai."

"Mergand mai departe am refuzat categoric. Aici e vorba de bani, oamenii impart bani. El mi-a spus ca au circulat banii cu Galatiul, nu va aduceti aminte ce arbitraje aveau? Ii punea Kassai arbitrii, despre ce vorbim?", a declarat Porumboiu la emisiunea ProSport Raport.

"Sa iasa sa spuna cum a castigat el titlul la Galati, cu arbitrii si cu Kassai. Sa iasa sa spuna treaba asta. Nu mai e cale de dat inapoi", a completat Porumboiu la Sport.ro.

Comisia Europeană autorizează punerea pe piaţă a antiviralului Remdesivir, pentru cei infectați cu coronavirus
BRAT