A semnat deja cu noua echipa? Italienii anunta ordinea portarilor la Fiorentina: "Neto e prima optiune, Tatarusanu rezerva!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 29 Ianuarie 2014, 13:15

	A semnat deja cu noua echipa? Italienii anunta ordinea portarilor la Fiorentina: "Neto e prima optiune, Tatarusanu rezerva!"

Intrat in ultimele 6 luni de contract cu Steaua, Tatarusanu e liber sa semneze cu orice echipa, inca din aceasta iarna.

Intrat in ultimele 6 luni de contract la Steaua, Ciprian Tatarusanu e foarte aproape de un transfer important in Serie A.

Italienii de la fiorentinanews.com anunta ca lucrurile sunt deja rezolvate - Tatarusanu a batut palma cu Fiorentina, club la care va ajunge in vara ca jucator liber de contract.

Italienii mentioneaza ca odata cu acest transfer, goalkeeperul nationalei Romaniei trebuie sa accepte statutul de rezerva.

"Brazilianul Neto ramane titular, Tatarusanu va fi a doua optiune", noteaza fiorentinanews.com.

"Pentru sezonul viitor, Fiorentina va avea doi portari de cel mai inalt nivel. Alaturi de Neto, va veni si Tatarusanu de la Steaua Bucuresti. Internationalul roman va face o pereche grozava cu Neto, dar brazilianul ar trebui sa ramana prima optiune.", mai scriu italienii.

PROSPORT: BOURCEANU, LA TRABZON DIN ACEASTA IARNA

ProSport anunta ca Alex Bourceanu s-a inteles cu turcii de la Trabzonspor (locul 6 in campionat), iar transferul s-ar putea face inca din aceasta iarna.

Intrat in ultimele 6 luni de contract, Bourceanu nu si-a prelungit intelegerea cu Steaua si poate pleca liber la sfarsitul sezonului.

Totusi, Steaua ar putea lua in calcul despartirea de capitan inca de acum, in conditiile in care turcii pun pe masa 1,6 milioane de euro pentru acest transfer, conform sursei citate.

ProSport mai precizeaza ca patronul Gigi Becali a dat unda verde acestei tranzactii. Daca nu il vinde acum, Steaua il va pierde gratis pe Bourceanu la finalul sezonului.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies