A refuzat nationala, acum spera sa evite retrogradarea! Edi Iordanescu n-a vrut sa fie secundul tatalui sau: "Nu am vrut sa se interpreteze"

Edi Iordanescu a refuzat sa fie in lotul de secunzi al tatalui sau la nationala, ca sa nu auda vorbe. Tot raul spre bine. A primit cea mai tare provocare din cariera : s-o readuca in top pe Pandurii.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 21:26
Data actualizarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 21:33

Primul obiectiv al lui Iordanescu la Pandurii e sa-i pastreze pe Roman si Nistor, doriti de Steaua si Rapid. Pandurii au nevoie de cei doi ca sa evite retrogradarea.

"Nu ma voi opune niciodata in cazul in care un fotbalist va putea pleca la mai bine, dar i-as vrea pe cei doi si in retur", spune Edi Iordanescu.

Daca soarta lui Nistor se poate decide in urmatoarele zile, problema transferului lui Mihai Roman e inca departe de a fi rezolvata. Cu toate acestea, noul antrenor al Pandurilor spune ca atacantul ar fi bun pentru Steaua.

"Poate deveni o certitudine nu doar pentru Steaua, ci si pentru echipa nationala", mai spune Edi Iordanescu.

Edi Iordanescu a refuzat sa stea pe banca nationalei alaturi de tatal sau: "Din punct de vedere moral, am considerat ca nu ar fi bine si nu am vrut sa las loc de interpretari", mai spune acesta.

Si fiul lui "Tata Puiu" vine la meciuri cu iconitele. Le tine in buzunar: "Credinta e in suflet si vreau si comportamentul meu sa fie in concordanta cu ce am in suflet", spune Edi Iordanescu.

Modifică setările cookies