A investit statul la Steaua? Becali se scuza ca nu s-a atins de cele 71 de milioane: "Nu am bagat banii de la ANRP la Steaua"

A investit statul la Steaua? Becali se scuza ca nu s-a atins de cele 71 de milioane: "Nu am bagat banii de la ANRP la Steaua"

Cum explica Gigi Becali situatia.

Gigi Becali se afla in mijlocul unui nou scandal. Patronul Stelei, abia eliberat din puscarie, a fost acuzat ca a folosit banii castigat de nepotul sau, Vasile Geambazi, in urma unei afaceri dubioase cu terenuri, in scopuri personale la Steaua.

Geambazi e acuzat ca a obtinut o despagubire de 71 de milioane de euro de la stat, pe un teren evaluat la 45,6 milioane de euro. Acesta urma sa primeasca suma in 5 transe egale anuale, incasand pana acum in jur de 30 de milioane de euro.

Patronul Stelei a fost acuzat ca a investit acei bani obtinuti de nepotul sau la Steaua, insa Becali se scuza spunand ca atunci cand Geambazi a obtinut aceasta suma el deja scotea bani de la Steaua. "Cand nepotul meu incasa sumele de la ANRP, eu deja nu mai investeam la Steaua, doar scoteam bani. Banii luati de Vasile sunt intr-un cont special pentru acte de caritate", spune Becali pentru editia tiparita a Gazetei.

In 2010, Becali avea de recuperat peste 20 de milioane de euro de la Steaua.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Florin Cîţu: ”România va depune la Bruxelles un PNRR cu suma de 29,2 miliarde de euro”
BRAT
Modifică setările cookies