Liga 1

A disparut MAGIA! Sanmartean e deja criticat: "N-a obtinut nicio performanta! Nu a facut diferenta cand ne asteptam mai mult"

Plecarea lui Sanmartean nu este vazuta ca o pierdere de toti stelistii.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Ianuarie 2015, 18:48
Data actualizarii: Duminica 18 Ianuarie 2015, 19:09

Fostul jucator al Stelei a fost criticat de actualul presedinte de onoare al Stelei. Acesta a declarat ca Sanmartean nu a facut diferenta in meciurile importante al Stelei.

Mai mult, Duckadam considera ca Sanmartean nu a facut nicio performanta la Steaua, desi a iesit campion in sezonul trecut in Liga I.

"Daca mi-e dor de Sanmartean? Atunci ar trebui sa ne fie dor si de Dobrin, de Hagi. Eu am auzit ca Steaua lui Oleg Protasov era foarte laudata, pentru ca juca foarte frumos, combinativ, dar daca privim cu atentie, el n-a obtinut nicio performanta.

Este de preferat un joc mai putin frumos, dar cu rezultate foarte bune, decat un joc frumos cu rezultate mai putin bune. Eu il respect foarte mult pe Sanmartean si il admir foarte mult. Dar daca privim cu atentie, nu a facut diferenta cand ne-am asteptat mai mult, sa zicem cu Dinamo Kiev sau cu Ludogoret", a spus Duckadam la Digi.

Modifică setările cookies