A batut un suporter, si-a "vandut" clubul pentru 300.000 de dolari, dar ASTA e cea mai mare tradare a lui Meme Stoica:

Autor: Sport.ro
Luni 11 Aprilie 2011, 12:00

	A batut un suporter, si-a "vandut" clubul pentru 300.000 de dolari, dar ASTA e cea mai mare tradare a lui Meme Stoica:

Aventurile lui Meme Stoica nu mai sunt o noutate pentru nimeni. La Galati, la Urziceni sau la Steaua, a fost one man show, s-a batut cu suporterii, si-a enervat rivalii, dar si sefii. Cea mai mare tradare a lui Meme Stoica este alta:

Meme Stoica este singurul conducator de club din Romania care a reusit sa se califice in cupele europene cu 3 echipe diferite. Dar este si singurul conducator din tara care a batut un suporter! S-a intamplat in 2005, cand era presedinte la Steaua, la pauza meciului cu CFR, 1-0.

In mai 2007, a plecat din Ghencea, dupa ce Becali a descoperit ca Meme umflase preturile la transferurile lui Elton si Andrey, pentru a-si insusi niste bani. A mers la Urziceni, unde a facut echipa cu Dan Petrescu. A demisionat anul trecut, din cauza problemelor financiare care au lovit rau in echipa din Urziceni. 

In octombrie anul trecut, a fost presedinte la Vaslui pentru 4 zile! Nu s-a inteles cu Lopez Caro, de care voia sa scape, dar spaniolul nu dadea semne ca ar vrea sa plece. Abia a scapat si Porumboiu de el!

Aventurile de la Galati sunt insa mai putin cunoscute. Meme Stoica si-a inceput cariera ca presedinte la CS Otelul Galati, in 1992. Avea 27 de ani cand Marius Stan l-a luat pe "studentul" Meme Stoica la club. A rezistat 10 ani la Galati, timp in care a provocat un scandal imens. S-a certat cu Marius Stan, cu care nu isi vorbeste nici acum, la aproape 20 de ani de cand Marius Stan l-a lansat pe Meme in fotbal.

S-a vorbit atunci de povesti de dragoste, imaginare sau reale, dezvaluite de Meme cui nu trebuie. S-a mai vorbit despre o lucratura la sefii combinatului, care au decis sa il pastreze pe "studentul" Meme, in dauna "maestrului" Marius Stan.

In 2002, Meme a plecat de la Galati in Ghencea, cu tot cu jucatorii. Inainte sa bata palma cu Becali, Meme i-a vandut la Steaua pe Gabi Bostina si Sorin Ghionea pentru 300.000 de dolari. 

Ce se va întâmpla cu persoanele infectate cu Covid-19, dar asimptomatice. Anunțul lui Tătaru
BRAT