5 stelisti, interzisi pe stadioane pentru un an, 3 au dosare penale! Ce masuri s-au luat dupa scandalul din tramvaiul 41:

Autor: Sport.ro
Luni 20 Octombrie 2014, 12:51

	5 stelisti, interzisi pe stadioane pentru un an, 3 au dosare penale! Ce masuri s-au luat dupa scandalul din tramvaiul 41:

6 suporteri de la Peluza Sud au fost retinuti dupa ce au provocat incidente in tramvaiul 41.

Jandarmeria a inceput intocmirea documentelor pentru urmarirea penala in cazul a trei suporteri stelisti, iar alti cinci fani au primit interdictie de intrare pe stadioane pentru un an, a anuntat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Georgian Enache.

La partida de duminica, jandarmii au aplicat in total 13 amenzi, in valoare totala de 3.100 de lei, cinci suporteri fiind sanctionati complementar cu masura interzicerii accesului pe stadioane timp de un an.

"In urma incidentelor petrecute duminica seara, in zona stadionului, inaintea meciului, au fost retinuti 6 suporteri de la Peluza Sud, care refuzasera controlul corporal si au provocat incidente in tramvaiul 41. Au fost aruncate mai multe pietre si un autoturism a fost avariat. Pentru trei dintre ei s-a inceput intocmirea documentelor de constatare necesare urmaririi penale pentru loviri si alte violente. Pentru alti trei s-au aplicat amenzi totale in valoare de 600 de lei pentru participare la scandal si s-a aplicat complementar masura interzicerii pe arenele sportive pentru o perioada de un an", a declarat Enache.

Incidente au existat si in interiorul stadionului: "In total au fost aplicate 13 amenzi, in valoare de 3100 de lei, pentru cinci dintre suporteri aplicandu-se masura complementara de interzicere pe arenele sportive pentru un an, trei pentru participarea la incidentul din tramvaiul 41, unul pentru ascunderea fetei cu obiecte de imbracaminte si unul pentru incercarea de a patrunde pe teren."

"Patru sanctiuni cu amenda au fost aplicate pentru intrarea pe stadion in stare de ebrietate, trei pentru participare la scandal, una pentru patrunderea pe stadion fara documente de acces, una pentru ascunderea fetei cu obiecte de imbracaminte, una pentru introducerea de banere cu mesaje obscene, una pentru incercarea de patrundere pe suprafata de joc, una pentru refuzul legitimarii si una aplicata unui steward pentru nerespectarea obligatiilor din planul de actiune", a mai spus purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti.

Românii se vor putea vaccina anti-COVID direct din mașină. Anunțul făcut de Valeriu Gheorghiţă
BRAT

Modifică setările cookies