Piramida GENIALA organizata de seici in Dubai! Ghita se bate cu Saki in semifinala si il poate intalni pe Badr Hari in finala

Piramida GENIALA organizata de seici in Dubai! Ghita se bate cu Saki in semifinala si il poate intalni pe Badr Hari in finala

Organizatorii nu au anuntat inca adversarul lui Badr Hari, insa piramida arata deja senzational.

Daniel Ghita revine in forta in ring. Romanul va lupta in una dintre cele mai tari piramide din istorie, intr-o gala organizata in Dubai de Global FC.

Evenimentul va avea loc pe 16 aprilie si va avea cap de afis piramida la categoria grea, in care au fost anuntati pana acum 3 dintre cei 4 luptatori. Acestia sunt printre cei mai buni grei din lume, fiind vorba despre Daniel Ghita, Gokhan Saki si Badr Hari.

Ghita se va bate cu Gokhan Saki pentru a treia oara in cariera, dupa ce l-a mai intalnit pe turc in K-1, in 2010 si in GLORY, in 2013, ambele lupte terminandu-se cu victoria lui Saki. Acesta are insa cosmaruri cu Badr Hari, cel care lupta pe partea cealalta a piramidei cu un adversar ce inca nu a fost anuntat, marocanul avand 2 victorii asupra lui Gokhan Saki.

Cine castiga piramida? (4308 voturi)
 
Daniel Ghita
47.47%
2045 voturi
 
Gokhan Saki
10.63%
458 voturi
 
Badr Hari
41.90%
1805 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Înmormântarea Prințului Philip, în imagini. Ce ar fi avut Regina asupra ei, în geantă. GALERIE FOTO
BRAT
Modifică setările cookies