Kombat

"Geo" Pacurariu a semnat un nou contract cu Bellator! Lupta in noiembrie in gala in care se bate si celebrul Melvin Manhoef! VIDEO

Luptatorul roman este stabilit de mai multi ani in USA.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Octombrie 2015, 20:11
Data actualizarii: Marti 27 Octombrie 2015, 20:26

George Pacurariu a semnat un nou contract cu Bellator, a doua cea mai tare promotie de MMA din lume, dupa UFC. Acesta a debutat in Bellator in luna martie, atunci cand a castigat prin submission in prima repriza.

Pacurariu a mai luptat de atunci in promotia Legacy, acolo unde a castigat la decizie un meci foarte greu, in fata lui Eliazar Rodriguez. Romanul are de asemenea mai multe meciuri de kickboxing castigate in USA.

Recent, un alt roman a castigat un meci in promotia americana. Marius Enache a castigat saptamana trecuta in runda a doua, de asemenea cu o finalizare pe brat, dintr-o pozitie similara.

"Am semnat un nou contract cu Bellator, o sa lupt in gala din luna noiembrie. Am un adversar ciudat, e foarte inalt, dar o sa ma descurc", a declarat George Pacurariu pentru www.sport.ro. Acesta va lupta pe 20 noiembrie, in gala Bellator din Oklahoma, acolo unde main event este meciul dintre Hisaki Kato si legendarul olandez Melvin Manhoef.

Modifică setările cookies