Kombat

Breaking News! Vestea care vine ca un soc dupa meciul lui McGregor cu Diaz din aceasta dimineata!

Conor McGregor si Nate Diaz au luptat timp de 5 runde in cel mai tare meci al anului. Confruntarea a fost castigata de Conor, desi unul dintre cei trei arbitri au dat egalitate.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 August 2016, 15:08
Data actualizarii: Duminica 21 August 2016, 15:27

Imediat dupa meci, discutiile au aparut inevitabil. Fanii se intreaba de ce Diaz, care a castigat primul meci dintre cei doi in martie, a lasat-o mai moale in runda a patra, cea care s-a dovedit a fi decisiva in final. Acestia se intreaba daca nu cumva Diaz a luptat intentionat mai slab, dupa ce il batuse pe McGregor in runda precedenta (si ulterior si in runda a cincea), pentru a forta un egal sau chiar o infrangere, care sa duca la un al treilea meci intrr cei doi.

"Meciul a fost foarte disputat si intr-adevar schimbarea tactica a lui Nate in runda a treia a fost evidenta si la prima vedere neintemeiata, insa e greu de vorbit despre un asemenea plan la acest nivel. E adevarat insa ca cele doua meciuri dintre cei doi au generat fiecare peste 100 de milioane de dolari, insa nu as merge asa departe cu presupunerile", a comentat pentru www.sport.ro Florian Ceafalau, comentatorul Sport.ro de gale de contact.

Prima confruntare dintre cei doi, din martie, a vandut 1,5 milioane de PPV, cu 100.000 mai putin decat recordul all time la companiei, iar meciul din aceasta dimineata se asteapta sa treaca de acel prag.

CITESTE SI

Modifică setările cookies