Dani Alves Brazilia Jocurile Olimpice olimpiada Spania Jocurile Olimpice Spania - Brazilia, finala de Olimpiadă! Parcursul celor două super-puteri și ce record impresionant are Dani Alves

Spania - Brazilia, finala Jocurilor Olimpice! Parcursul celor două puteri și ce record impresionant are Dani Alves

Jocurile Olimpice și-au desemnat și finalistele de la fotbal.

Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 03 August 2021, 17:07
Data actualizarii: Marti 03 August 2021, 17:15
Din articol

Competiția de la care Mirel Rădoi și elevii săi au ieșit încă după faza grupelor și-a aflat echipele care vor bate pentru primul loc. După cum mulți anticipau, Spania și Brazilia au reușit, destul de greu, să se califice în finală și se vor lupta pe 7 august pentru aurul olimpic.

Spania a avut un drum cu peripeții până în finală, iar după ce a reușit să-și câștige grupa cu 5 puncte, ibericii i-au elimat în sferturi pe cei din Coasta de Fildeș, 5-2, după prelungiri, pentru ca în semifinale să treacă tot după prelungiri de Japonia.

  • Spania - Brazilia, finala de Olimpiadă! Parcursul celor două super-puteri și ce record impresionant are Dani Alves

Brazilienii au fost mai deciși în grupă, pe care de asemnea au câștigat-o, trecând după de Egipt și Mexic în fazele eliminatorii. Echipa pregătită de Andre Jardine este cea care a câștigat aurul la ultima ediție a Jocurilor Olimpice, în 2016, la Rio, cu Neymar fiind omul numărul 1.

"Unicul" Dani Alves

 

Pentru naționala "selecao" evolueaza și Dani Alves, fiind cel mai vârstnic jucător de la Jocurile Olimpice, iar în cazul unei victorii, acesta ar câștiga al 42-lea trofeu din carieră, fiind oricum deja cel mai titrat fotbalist din istorie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!