Larisa Iordache JO 2020 Larisa larisa iordache jo 2020 larisa iordache tokyo Jocurile Olimpice Larisa Iordache s-a calificat în finala de la bârnă cu a patra notă din calificări.

OFICIAL | Larisa Iordache s-a calificat cu a patra notă în finala de la bârnă. Chinezoaicele, în vârf

Finala de la bârnă se va desfășura pe 3 august.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Iulie 2021, 16:27
Data actualizarii: Duminica 25 Iulie 2021, 17:11

Cea mai valoroasă gimnastă a României, Larisa Iordache, a avut emoții azi, în calificările de la bârnă. Sportiva în vârstă de 25 de ani a simțit dureri la glezna stângă, chiar la coborârea de pe "puntea suspinelor". 

Și-a menținut echilibrul cu greu, dar evoluția entuziasmantă de până atunci i-a permis să viseze la o notă cât mai mare.

14,133, nota Larisei Iordache 

Exercițiul sportivei de la Dinamo a primit nota 14,133 (6,2 dificultate / 7,933 execuție), o notă care, teoretic, îi asigura lejer calificarea în finala de peste opt zile. 

Larisa deținea a treia notă, însă trebuia să aștepte terminarea tuturor subdiviziunilor pentru a fi sigură de prezența în bătălia pentru medalii. 

Până la final, doar americanca Sunisa Lee a reușit să o întreacă (14,200), în timp ce bucureșteanca a coborât pe locul al patrulea al calificărilor (1,133). 

Chinezoaicele, cele mai mari note

Cele mai mari note au fost obținute de chinezoaicele Chenchen Guan (14,933) și Tang Xijing (14,333).

Imediat după ce a părăsit sala de concurs, Larisa a mers împreună cu antrenoarea Lăcrămioara Moldovan la o clinică din Tokyo pentru a fi supusă unor controale amănunțite la glezna stângă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!