Momente de senzație la Jocurile Olimpice! A fost eliminată, dar antrenorul a cerut-o în căsătorie în timpul interviului 

Maria Belen Perez Maurice a trecut de la agonie la extaz în câteva momente. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Iulie 2021, 21:12
Data actualizarii: Luni 26 Iulie 2021, 21:13

Scrimera argentiniană a fost eliminată de la Jocurile Olimpice, însă dezamăgirea nu a durat mult după gestul făcut de iubitul său. Aflată în timpul interviului de la finalul meciului cu unguroaica Anna Marton, antrenorul a luat-o complet prin surprindere. 

Acesta a apărut în timpul interviului în spatele Mariei, cu o hârtie pe care scrisese mesajul:  „Vrei să te măriți cu mine?” Fata a realizat ulterior ce se întâmplă, iar bărbatul s-a pus în genunchi, în direct. Maria a izbucnit în lacrimi, însă a acceptat cererea fără să stea pe gânduri. 

  • Momente de senzație la Jocurile Olimpice! A fost eliminată, dar antrenorul a cerut-o în căsătorie în timpul interviului

Cei doi formează un cuplu de mai bine de 17 ani. 

A doua oară a fost cu noroc 
 

Lucas Guillermo Saucedo și Maria se iubesc de mai bine de 17 ani, iar bărbatul nu este la primul astfel de gest. Presa internațională informează că în 2010 a mai cerut-o în căsătorie o dată, însă tânăra l-a refuzat categric. 

De această dată, răspunsul Mariei a fost diferit, văzând improvizația făcută de iubitul ei pentru a o cere în căsătorie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!