Lecția lui Robert Glință. Momentul în care un sportiv evidențiază cu ce a rămas după JO 2020

robert glinta JO 2020 Tokyo Jocurile Olimpice "Este un fenomen la nivel mondial". Robert Glință, cuvinte de laudă pentru rezultatul spectaculos realizat de Popovici
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Iulie 2021, 11:43
Data actualizarii: Sambata 31 Iulie 2021, 12:03

Trei reprezentanți a avut natația tricoloră la Tokyo: Robert Glință, David Popovici și Bianca Andreea Costea. 

Robert Glință (24 de ani) a încheiat Jocurile Olimpice de la Tokyo cu un loc 8 în finala probei de 100 m spate (52,95), dar nu a reușit accederea în ultimul act de la 200 m spate. 

Sportivul piteștean legitimat la CS Dinamo a tras concluziile după evoluția sa din Japonia și a mizat în textul construit pe pa pagina sa de Facebook pe ideea de experiență acumulată la cea de-a doua ediție a carierei.

Mesajul lui Robert Glință

"Pentru mine s-a încheiat cea de-a doua Olimpiadă. O experienţă cu adevărat minunată şi spectaculoasă pe care o voi preţui enorm pentru tot restul vieţii! 

Multe felicitări câştigătorilor, dar şi fiecărui sportiv care a depus un efort  extraordinar necesar dorinţei de a face performanţă la cel mai înalt nivel posibil şi de a fi prezent la cea mai mare competiţie sportivă. Experienţa acumulată este uriaşă şi am spus-o o dată, o voi spune din nou.

Sigur că victoria este minunată şi întotdeauna reprezintă scopul, dar ceea ce cred eu că este foarte valoros, este persoana care devenim în procesul de atingere a obiectivelor noastre.

Toate aceste experienţe, suişuri şi coborâşuri, victorii şi lecţii, ne formează în ceea ce valorează mai mult decât doar rezultatul final.

Sunt cu adevărat recunoscător pentru susţinerea tuturor şi vă spun cel mai mare MULŢUMESC!", a scris Glinţă pe Facebook.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!