18 2010 13:14

FOTO! O romanca, aproape de TRAGEDIE la Vancouver! "Ne-am speriat foarte tare"

FOTO! O romanca, aproape de TRAGEDIE la Vancouver! "Ne-am speriat foarte tare"

Sportiva romana Edith Miklos, victima unei cazaturi puternice in proba de coborare din concursul de schi de la Jocurile Olimpice, a fost evacuata de pe pista cu elicopterul, insa, conform medicilor, a suferit o entorsa la genunchi.

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie, Israel - Romania! Marti, 27 martie, Romania - Suedia!

UPDATE:
"Nu este nimic grav. Nu trebuie operat. O sa se refaca in timp. Ne-am speriat rau pentru ca cei de aici au o politica interesanta in a da informatii despre sportivii de pe pista. Abia dupa ce am protestat si le-am explicat ca suntem oficialii delegatiei ne-au dat detalii. A fost o perioada buna de asteptare.

Este la policlinica din satul olimpic. A facut un RMN si acum urmeaza sa se refaca. Nu necesita operatie", a spus directorul sportiv al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Alexandru Epuran! (EXCLUSIV www.sport.ro)

Miklos, in varsta de 21 de ani, a s-a dezechilibrat si a intrat violent in gardul de protectie. Ea s-a ridicat dupa cateva minute, fiind pusa pe targa si transportata cu elicopterul la spital.

Dupa cazatura romancei, cursa a fost intrerupta mai multe minute.

Pe langa Miklos, s-au mai accidentat alte doua schioare, elvetianca Dominique Gisin, frantuzoaica Marion Rolland, in timp ce suedeza Anja Pärson a fost de asemenea victima unei cazaturi.

14 comentarii
 • 19 2010
  Andis Raman surprins cand vad cati idioti sunt pe internet. Auzi la el ca asta nu e sport adevarat. Auzi la el tehnica rudimentara.


  Partia aceea este una f dificila, toata lumea a cazut de acord in aceasta privinta, pana si Anja Person a cazut si aproape si-a compromis participarea la celelalte probe.


  Deasemenea, pentru Dragos, as vrea sa te vad pe tine incercand sa faci ce face Edith in fiecare zi. Sa vedem atunci daca mai spui ca nu este un sport adevarat.


  Si pentru sport.ro, de ce nu va schimbati numele in fotbal.ro? Pentru ca 98% din stirile voastre sunt cu sau despre fotbal (si nu fotbal de calitate, fotbalul nostru murdar si plin de scandaluri).
 • 18 2010
  Geogre pentru dragos....si pescuitul e sport...:>:>..sa stii k ar trrebui ca sariturile cu schiurile sa fie inlocuite cu pescuitul la copca..iar coborarea pe schiuri sa fie inlocuita cu sahul :>:>..atunci ar fi sporturi adevarate PENTRU TINE
 • 18 2010
  George Cata organizare la canadienii astia..imediat a venit elicoopterul...
 • 18 2010
  GigiMoka No, acu vad , Anja Partzon suedeza ala are poponetz mare si cazut jos din cauza aia !
 • 18 2010
  GigiMoca Joj Istenem , la noi la magyorok are oasele moi ca nu ne mancam decat carne !
 • 18 2010
  boco Mai bine carne decat MAMALIGA toata ziia..
 • 18 2010
  boco Mai bine carne decat MAMALIGA toata ziia..
 • 18 2010
  Adi Nu are nume de romanca... :)
 • 18 2010
  sanyo Nu are nume de romanca,pt. ca este o fata maghiara,din tinutul secuiesc.Dar nu asta este important.
 • 18 2010
  dragos sporturile de viteza si de contaca nu sunt sporturi adevarate.
  sunt de cacao
 • 18 2010
  iuli dar care e sport adevarat, sahul ? =)))) =)))) =))) sporturile de contact sunt cele mai adevarate .... dar tu ramai la sah si table =))))
 • 18 2010
  Alexander Am impresia ca au standardele prea ridicate cei de la Vancouver... o gramada de accidentati, un sportiv a decedat deja in prima zi a olimpiadei... Cand vezi ca sunt atatea incidente faci ceva, cei de la Vancouver fac probele cu un grad si mai mare de dificultate ...
 • 18 2010
  IOnut Tricourri si hanoracce nike 50 ron, gecci casual de primavara 60 ron, bluzze adidas 60 ron, gecci nike 70 ron, cei interesati ma pot contacta la idnenicshop
 • 18 2010
  vbnzsda Vrei sa vezi ultimele filme din 2010 ?? intra acum pe w.w.w. filme10 .r.o ( fara puncte intre caractere) Intra acum pe Filme10.Ro si vei gasi Filme , Filme Online , Programe , TV Online si foarte multe chestii interesante pentru tine si pentru PC-ul tau ! Deci nu uita w.w.w. filme10 .r.o Sursa ta zilnica anti-plictiseala
vezi mai multe comentarii
BRAT