Un roman este dorit de TREI echipe din Serie A! Presa din Italia anunta viitoare destinatie: "Se poate intoarce la echipa sa"

Autor: Sport.ro
Joi 30 Ianuarie 2014, 12:10

	Un roman este dorit de TREI echipe din Serie A! Presa din Italia anunta viitoare destinatie: "Se poate intoarce la echipa sa"

Cele mai tari transferuri sunt pe www.sport.ro, in fiecare zi! Ion Alexandru iti dezvaluie ultimele mutari de pe piata la 'Transfer Market', de luni pana vineri, 11:45, la Sport.ro!

Un roman este dorit de trei echipe din Serie A. Tuttomercatoweb scrie ca Adrian Stoian, jucator imprumutat de Chievo la Genoa la inceputul acestui sezon, are sanse mari sa se transfere in aceasta iarna.

Stoian a jucat doar 7 meciuri in acest sezon, toate din postura de rezerva. Directorul sportiv al celor de la Chivo, Giovanni Sartori, il vrea inapoi la echipa pe roman. Bologna si Sassuolo se lupta sa-l transfere in aceasta iarna.

Stoian a debutat in fotbalul profesionist la AS Roma, in 2008, de unde a fost imprumutat la Pescara si Bari. Acesta a debutat la nationala Romaniei in 2013, in victoria cu 4-0 a nationalei in fata celor de la Trinidad Tobago.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Coronavirus România, bilanț 7 martie. 3.288 de cazuri noi în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies