Un MILIARDAR ii sperie pe fanii Barcelonei: "Transferul lui Messi nu este imposibil" Ce gluma poate deveni REALITATE in curand:

Autor: Sport.ro
Sambata 18 Ianuarie 2014, 19:12
Un MILIARDAR ii sperie pe fanii Barcelonei: "Transferul lui Messi nu este imposibil" Ce gluma poate deveni REALITATE in curand:

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Noul patron al lui Inter Milano este sigur ca poate aduce orice jucator din lume, atata vreme cat clubul dispune de banii necesari.

Erick Thohir spune ca Inter il poate chiar si un jucator de calibrul lui Lionel Messi.

Omul de afaceri indonezian care a preluat pachetul majoritar de actiuni al celor de la Inter in 2013 a mai glumit o data spunand ca il vrea pe Messi, imediat dupa ce a preluat clubul de la Massimo Moratti.

Thohir spune ca Inter nu va face niciun transfer major in ianuarie, din cauza perioadei scurte de transferuri.

“Jucatori pentru Messi pot fi transferati. Singura conditie e ca bugetul clubului sa nu fie afectat. In ianuarie este foarte dificil sa faci transferuri pentru ca perioada este foarte scurta si mai este doar jumatate de sezon de jucat”, a spus Thohir.

Echipa antrenata de Walter Mazzari va face in aceasta etapa deplasarea la Genoa. Meciul se va juca duminica, de la 16:00

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies