Prima echipa EXCLUSA din campionat din cauza simularilor! Jucatorii, suspendati pe un an! Situatia incredibila din Italia:

Autor: Sport.ro
Miercuri 29 Ianuarie 2014, 18:45
Prima echipa EXCLUSA din campionat din cauza simularilor! Jucatorii, suspendati pe un an! Situatia incredibila din Italia:

► Fotbal in jurul lumii: de la Hollywood la Amsterdam! SUA – Coreea de Sud, sambata 00:00, si Utrecht –Ajax, duminica 13:30, LIVE Sport.ro si Voyo.ro!

Nocerina a fost exclusa din campionatul Serie C1 din Italia, dupa ce jucatorii sai au refuzat sa termine meciul cu Salernitana, disputat în 10 noiembrie 2013.

Pe de alta parte, zece persoane din cadrul clubului Nocerina, conducatori, antrenori si jucatori, au primit suspendari între un an si trei ani si jumatate.

Presedintele clubului Nocerina, Luigi Benevento, directorul general Luigi Pavarese, doctorul Giovanni Rosati si antrenorii Gaetano Fontana si Salvatore Fusco au fost suspendati pentru trei ani si jumatate.

Jucatorii Domenico Danti, Edmunde Etse Hottor, Iuzvisen Petar Kostadinovici, Franco Lepore si Lorenzo Remedi au primit cate un an de suspendare.

In schimb, fotbalistii Davide Evacuo, Luca Ficarrotta, Davide Polichetti, Carlo Cremaschi, Celso Daniel Jara Martinez si Giancarlo Malcore au fost achitati.

Directorul general al gruparii italiene, Luigi Pavarese, a anuntat ca Nocerina va face recurs la aceste decizii.

Meciul Salernitana - Nocerina a fost oprit cand echipa oaspete a ramas doar cu sase jucatori în teren, ceilalti, amenintati de suporteri în cazul în care joaca, simuland diverse accidentari. Fanii, interzisi pe stadion din motive de securitate, nu doreau ca meciul sa se dispute, deoarece ei nu puteau fi prezenti.

Opt jucatori de la Nocerina au simulat accidentari si, dupa 21 de minute si toate înlocuirile efectuate înca din minutul 2, arbitrul a fost nevoit sa opreasca meciul deoarece, conform regulamentului, nu se poate continua o partida cu mai putin de sapte fotbalisti într-o echipa.

Judecatorul sportiv a atribuit victoria la masa verde echipei Salernitana, scor 3-0.

Imagini cu jucatorii de la Nocerina tavalindu-se de durere pentru a iesi de pe teren au circulat pe internet si "derbiul rusinii" a suscitat numeroase reactii în Italia.

Sursa: Mediafax

Anchetă la Spitalul Județean Suceava, unde anul trecut a fost primul mare focar de Covid-19 din țară
BRAT

Modifică setările cookies