PLAN MONSTRUOS: Messi si Guardiola, din nou impreuna! Al patrulea cel mai bogat om al planetei vrea sa trezeasca un GIGANT al Europei

PLAN MONSTRUOS: Messi si Guardiola, din nou impreuna! Al patrulea cel mai bogat om al planetei vrea sa trezeasca un GIGANT al Europei

AC Milan ar putea reveni la gloria de alta data. "Diavolii" nu au mai castigat titlul in Serie A din 2011, iar in acest sezon sunt pe locul 11.

Situatia s-ar putea schimba radical pentru AC Milan. Bernard Arnault, al patrulea cel mai bogat om din lume, vrea sa investeasca la clubul italian. Potrivit LaRepublica, omul de afaceri in varsta de 70 de ani are o avere estimata la 107 miliarde de dolari si vrea sa o readuca pe AC Milan printre gigantii Europei.

Conform jurnalistilor italieni, Bernard Arnault vrea sa ii aduca la Milan pe Leo Messi si pe Pep Guardiola. Planul sau grandios ar putea intampina probleme doar in ceea ce il priveste pe Messi. In cazul lui Guardiola, situatia e simpla: antrenorul se apropie de finalul contractului cu City si nu si-a exprimat inca dorinta de a prelungi intelegerea.

Bernard Arnault, care detine branduri precum Louis Vuitton sau Christian Dior, a comandat deja echipei sale de avocati formata din 114 persoane un audit la clubul italian.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala începe pe 13 septembrie cu toți elevii în bănci. Cîmpeanu: „Fără scenarii de funcționare”
BRAT
Modifică setările cookies