Diletta Leotta Italia

Nu, Diletta, NU! Vestea care baga in DEPRESIE o generatie de barbati! :) Dupa 58 de zile de stat in izolare, Diletta Leotta a decis sa se marite! Cine este si cu ce se ocupa viitorul ei sot 

Barbatii care visau la inima Dilettei Leotta (28 de ani), cea mai sexy jurnalista sportiva din lume, au primit o veste proasta, presa din Cizma sustinand ca senzuala blonda are deja facute planurile de nunta.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Mai 2020, 14:30
Data actualizarii: Vineri 08 Mai 2020, 14:57

Actualul iubit al prezentatoarei postului DAZN este pugilistul Daniele Scardina, cu care Diletta si-a petrecut intreaga perioada de carantina. Cosmarul creat de pandemie pare sa fi trecut pentru ei, de vreme ce italianca a iesit dupa mult timp in aer liber. ”Prima plimbare dupa 58 de zile”, a scris ea pe Instagram, explicand o fotografie realizata pe un camp cu flori.

Mai mult, sunt semne ca Diletta si Daniele n-au pierdut timpul in izolare si au reusit sa se cunoasca indeajuns de bine pentru a face pasul cel mare. Da, surse din apropierea cuplului au vorbit pentru saptamanalul ”Nuovo” despre o nunta imininenta, senzuala jurnalista punand deja la cale multe dintre detaliile evenimentului, inclusiv data si locul unde se va marita. 

  • Nu, Diletta, NU! Vestea care baga in DEPRESIE o gener! :) Dupa 58 de zile de stat in izolare, Diletta Leotta a decis sa se marite! Cine este si cu ce se ocupa viitorul ei sot

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prima passeggiata dopo 58 giorni #staysafe ????????

O postare distribuită de ????Diletta Leotta???? (@dilettaleotta) pe

Diletta a fost cucerita de Daniele vara trecuta, incercand sa uite cat mai repede de o fosta mare iubire, afaceristul Matteo Mammi, cu care a avut o relatie de patru ani. Supranumit ”King Toretto”, boxerul de 28 de ani e un fanatic al tatuajelor, aproape intreaga suprafata a corpului sau fiind acoperita de diverse incriptii pe piele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@danieletoretto l'uomo più invidiato d'Italia????????????????

O postare distribuită de Diletta Leotta???? (@diletta_la_leotta) pe

Modifică setările cookies