VIDEO Georginio Wijnaldum, așteptat ca un adevărat erou la Roma! A fost întâmpinat de sute de fani pe aeroport 

Georginio Wijnaldum AS Roma Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 August 2022, 11:29
Data actualizarii: Vineri 05 August 2022, 12:03

AS Roma continuă campania impresionantă de transferuri. 

Georginio Wijnaldum a sosit, joi, în Italia în vederea finalizării împrumutului său la echipa AS Roma, la care internaţionalul olandez în vârstă de 31 de ani speră să se relanseze după un sezon mai puţin prolific în Franţa.

Jucătorul a fost întâmpinat la aeroportul din Roma de sute de fani ai echipei italiene, conform imaginilor difuzate de televiziunea Sky Sport. El urmează să efectueze vizita medicală, înaintea finalizării împrumutului.

Wijnaldum, care nu a mai făcut parte din planurile noului antrenor al parizienilor, Christophe Galtier, urmează să fie împrumutat pentru un sezon, cu o opţiune de cumpărare de 8 milioane euro, conform presei.

Olandezul nu a reuşit să se impună în efectivul parizienilor, cu care este însă sub contract până în 2024. El a avut un rol de rezervă de lux, numărând doar trei titularizări în Liga Campionilor în 18 etape din Ligue 1.

Format la Feyenoord, unde a debutat la 16 ani, "Gini" Wijnaldum a strălucit apoi la Liverpool, unde a venit în 2016 de la Newcastle. El a cucerit Liga Campionilor în 2019 cu Liverpool. (Agerpres)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!