Dennis Man cosenza - parma Parma Italia

Dennis Man e pe val! A dat gol pentru România și impresionează și la Parma: ”Progrese notabile”

Parma, echipa lui Dennis Man, a câștigat cu 3-1 meciul cu Cosenza din Serie B. Românul a fost integralist în echipa sa.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Aprilie 2022, 18:23
Data actualizarii: Sambata 02 Aprilie 2022, 18:27

Man nu a reușit să marcheze și nu a bifat nici măcar un assist pentru echipa sa în meciul de la Cosenza, dar antrenorul Giuseppe Iachini l-a ținut pe teren până la final.

Dennis Man, lăudat de presa din Italia

După meci, Dennis Man, care a marcat în meciul dintre Israel și România, scor 2-2, a fost lăudat de publicația Tuttomercatoweb, care l-a notat cu 6,5 pentru prestația sa.

”Accelerația și schimbarea ritmului sunt dintr-o categorie superioară. Are avantaj în duelurile unu la unu și profită de cele mai bune calități ale sale. Progrese notabile în faza defensivă”, notează publicația Tuttuomercatoweb.

După această victorie, Parma a urcat pe locul 13, cu 42 de puncte, la două puncte de următoarele trei clasate, Ternana, Regiina și Cittadella. În următoarea etapă, Parma va juca în compania celor de la Como, echipa de pe locul 14.

Parma are cel mai bine cotat lot din Serie B și avea ca obiectiv promovarea în Serie A. Acum, echipa lui Man poate spera doar la locul opt, ocupat de Frosinone, cu 51 de puncte, ultimul care asigură participarea la barajul pentru promovare.

VIDEO - Golul lui Dennis Man din Israel - România 2-2

Modifică setările cookies