Chivu isi arata dragostea pentru Inter: "Nu am negociat cu nicio echipa din Italia" Declaratia de RAZBOI pentru Juventus:

Autor: Sport.ro
Duminica 24 Iunie 2012, 11:31

	Chivu isi arata dragostea pentru Inter: "Nu am negociat cu nicio echipa din Italia" Declaratia de RAZBOI pentru Juventus:

Chivu poate in sfarsit sa zambeasca. Romanul si-a prelungit contractul cu Inter si ii avertizeaza pe rivalii de la Juventus: "Feriti-va, anul asta e al nostru"

Chivu a semnat un nou contract cu Inter, pentru doua sezoane. Italienii scriu ca este intr-o vacanta in Bucuresti si nu a negociat cu nicio echipa in afara de Inter.

"Nu am negociat niciodata cu alte echipe. Au fost doar stiri care nu s-au confirmat. Mi-am dorit mereu sa raman la Inter. Am cazut la intelegere undeva pe la mijloc, intre cerere si oferta", a spus Chivu.

Chivu neaga orice fel de negocieri cu Milan: "Nu am discutat niciodata cu vreo echipa din Italia. Mi-am dorit sa fiu la Inter inca din 2007"

"Las Juventus in pole-position. Jos palaria pentru ce au facut anul trecut, dar fiecare sezon e diferit. Vreau sa bat pe Juventus, chiar imi doresc mult asta", mai spus Chivu.

Coronavirus România, LIVE UPDATE 7 aprilie. 15 decese anunțate marți, bilanțul ajunge la 197 de morți
BRAT