Situatie RUSINOASA! Asta ar fi ultima victorie a Clujului: Dupa nationala Romaniei, si CSM Bucuresti se muta la Cluj

CSM Bucuresti Handbal
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Martie 2016, 10:38
Data actualizarii: Miercuri 02 Martie 2016, 10:43

Nu e gluma. Asta ar fi ultima "victorie" a Bucurestiului corupt. CSM Bucuresti sa se mute la Cluj.

Cu National Arena inchisa din cauza avizului ISU, acum nici Sala Polivalenta nu poate fi folosita intr-un moment important pentru un club din Capitala.

CSM Bucuresti s-a trezit ca nu poate organiza meciul de acasa din sferturile Ligii Campionilor cu Rostov, 1-3 aprilie, din cauza ca in aceeasi perioada va fi organizat evenimentul sportiv Dance Masters 2016. Cum biletele au fost puse in vanzare pentru acest eveniment, el nu va putea fi amanat.

CSM incearca in acest moment, potrivit ProSport, sa mute meciul cu Rostov la finalul lunii martie, cand Sala Polivalenta din capitala va fi disponbila. Daca acest lucru nu va fi posibil, atunci CSM va trebui sa se mute la Rm. Valcea sau la Cluj.

In Bucuresti, sala Rapid nu este omologata, iar sala Dinamo nu are avizul ISU, astfel ca meciurile de acolo se joaca fara spectatori.

Dupa ce si nationala Romaniei a anuntat ca se muta la Cluj, iar meciurile de la Fed Cup au fost deja organizate acolo, mutarea fetelor de la CSM Bucuresti la Cluj ar fi o noua lovitura dura pentru Capitala.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!