Handbal

Probleme URIASE pentru "Messi" din handbal! Procurorii cer pedeapsa cu inchisoarea pentru ca a jucat la pariuri!

Cel mai bun handbalist din lume are probleme mari cu legea. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Iunie 2015, 20:32
Data actualizarii: Luni 22 Iunie 2015, 20:35

Procuratura solicita o pedeapsa de trei luni de inchisoare cu suspendare si o amenda de 30.000 de euro pentru starul handbalului francez, Nikola Karabatic, judecat in prezent la Montpellier pentru presupusa participare la trucarea unui meci, in scopul obtinerii de foloase necuvenite din pariuri.

"Nu exista loc pentru ignoranta. Nu, nu, domnule Karabatic. Nu a fost niciun pariu care sa fie facut pe la spatele dumneavoastra!", a spus magistratul Patrick Desjardins, adresandu-i-se direct lui Karabatic, care a negat ca ar fi pariat sau ar fi trucat meciul respectiv.

Procurorul a cerut, totodata, tribunalului sa condamne "un copil rasfatat al sportului francez".

Karabatic, care a cucerit recent Liga Campionilor cu Barcelona, este acuzat ca a pariat, in urma cu trei ani, suma de 103.100 euro alaturi de alti sapte jucatori, pe rezultatul echipei sale din acea perioada, Montpellier, in partida cu Cesson disputata pe 12 mai 2012. Jucatorii, rude si prieteni ai lor, au mizat pe victoria lui Cesson, intr-un meci programat la final de sezon, cand Montpellier era deja campioana.

In total, 16 persoane sunt acuzate acum de escrocherie si complicitate la escrocherie in acest caz, riscand pana la cinci ani inchisoare si o amenda de 375.000 euro. 

Sursa: Agerpres

Modifică setările cookies