Oltchim Ramnicu Valcea Handbal

Oltchim Ramnicu Valcea MOARE! Oficialii clubului: "Nu inscriem echipa in Liga Campionilor!" In 3 saptamani se poate decide retrogradarea!

Vicepresedintele CS Oltchim, Andrei Luca, a anuntat ca echipa feminina de handbal nu se va inscrie in Liga Campionilor. Pentru competitia interna, termenul este 30 iunie.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Iunie 2013, 13:45
Data actualizarii: Sambata 08 Iunie 2013, 13:46

"Termenul-limita la EHF este de 11 iunie. Noi am sperat ca vom gasi o solutie financiara pana in 10 iunie, dar a devenit clar ca nu vom avea sprijinul financiar de care avem nevoie. Astfel ca, echipa nu va participa in Liga Campionilor, am si anuntat federatia europeana."

"Cat despre Liga Nationala, nu pot spune nimic acum. Termenul de inscriere este de 30 iunie, conform anuntului FRH, iar pana atunci incercam sa facem pas cu pas totul", a declarat Andrei Luca.


Vicepresedintele CS Oltchim a mai precizat ca niciuna dintre jucatoarele aflate inca sub contract, adica Iulia Curea, Iulia Managarova, Nicoleta Safta, Daniela Babeanu si Eliza Buceschi, nu au anuntat oficial ca ar urma sa plece la o alta echipa.

"Nu vreau sa comentez ce se scrie si ce zvonuri sunt despre jucatoarele noastre aflate sub contract. Noi nu am primit nicio informare oficiala din partea lor, e tot ce pot spune in prezent", a explicat Luca.

Campioana Oltchim Ramnicu Valcea avea drept de joc in editia 2013-2014 direct in faza grupelor.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!