Mos Craciun a venit cu transferuri tari! CSM Bucuresti ia doua jucatoare daneze si spera la aducerea Cristinei Neagu

Mos Craciun a venit cu transferuri tari! CSM Bucuresti ia doua jucatoare daneze si spera la aducerea Cristinei Neagu

Aflata in lupta pentru trofeul ligii nationale si cu handbaliste precum Cristina Varzaru, Carmen Martin, Ana Paula Rodrigues sau Maysa Pessoa in lot, CSM Bucuresti viseaza la un 2015 plin de succese.

Devenita a doua forta a handbalului romanesc dupa investitiile masive din 2014 si dupa transferurile unor campioane mondiale precum Ana Paula Rodrigues, Maysa Pessoa sau Deonise Cavaleiro, CSM Bucuresti spera sa dea lovitura in noul an.

Aflata in lupta pentru titlul national, insa in spatele lui HCM Baia Mare, dupa ce a fost sanctionata de Federatie, formatia antrenata de daneza Mette Klit poate da lovitura in prioada urmatoare.

Gruparea bucuresteana, sustinuta masiv de autoritati, a perfectat inca doua mutari tari, danezele Maria Fisker (Viborg) si Line Jorgensen (Midjylland) urmand sa faca parte din lotul echipei din luna ianuarie. Informatia a fost confirmata chiar de directorul general al CSM Bucuresti, Constantin Caliman.

"Line Jorgensen si Maria Fisker vin in ianuarie pentru vizita medicala", a spus acesta, citat de Prosport.ro

De asemenea, pe lista cu achizitii, CSM Bucuresti o are si pe Cristina Neagu, cel mai bun inter stanga al Europeanaului din Ungaria si Croatia, dar si cea mai buna handbalista a lumii in 2010.

O alta mutare importanta tine de implicarea mult mai activa a directorului Jakob Vestergaard, cel care a si perfectat transferurile Linei Jorgensen si a Mariei Fisker.

"Am avut o discutie cu Jakob si i-am spus ca vreau sa se implice mai mult la echipa. Mette Klit ramane antrenor principal, dar daca se va impune si prezenta lui Vestergaard pe banca tehnica, atunci el va fi acolo. Vom avea un duel foarte interesant cu Baia Mare in 2015, ambele echipe au de acum antrenori care au castigat de doua ori Liga Campionilor", a mai spus Caliman.

CSM Bucuresti e la 4 puncte de liderul HCM Baia Mare in competitia interna, dar formatia bucuresteana spera sa-si recupereze punctele pierdute la masa verde, in urma cazului "Ecusoanele".

"Speram sa primum punctele inapoi", a concis Caliman, care a facut si un apel la FRH.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies