CM de Handbal | Muntenegru a incalcat regulamentul la meciul contra Romaniei! Ce sanctiune risca muntenegrencele

CM de Handbal | Muntenegru a incalcat regulamentul la meciul contra Romaniei! Ce sanctiune risca muntenegrencele

Romania a pierdut dramatic meciul cu Muntenegru, scor 26-27.

Dupa ce in primele meciuri nationala Romaniei nu a convins deloc, pierzand rusinos cu Spania si castigand cu greu impotriva Senegalului si Kazahstanului, partida de azi a aratat complet diferit.

Cu Neagu intr-o forma de zile mari, cu 11 goluri marcate, Romania a condus chiar si cu 4 goluri, dar a cazut inexplicabil pe final, incasand 7 goluri consecutive, fara vreun raspuns. In ultimul minut, Udristoiu a ratat sansa egalarii din extrema dreapta, iar muntenegrencele au stabilit scorul final, 26-27.

La partida de la Kumamoto, Muntenegru a incalcat regulamentul Federatiei Internationale de Handbal, care specifica faptul ca doar jucatoarele au voie sa fie pe teren la intonarea imnurilor. Staff-ul tehnic al adversarelor a facut tocmai invers si a patruns in zona de joc. 

Conform GSP, observatorul partidei a notat in raport incidentul, iar IHF a deschis o ancheta in acest sens. Cel mai probabil, nationala Muntenegrului va primi doar o amenda si li se va atrage atentia sa nu mai patrunda pe teren la inceputul meciurilor.

Pentru Romania urmeaza meciul decisiv pentru calificare contra Ungariei, vineri, de la ora 12 (ora Romaniei).

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies