Handbal

BREAKING NEWS | Alexandru Dedu, presedintele Federatiei de Handbal, implicat intr-un accident grav de motocicleta!

Alexandru Dedu, presedintele Federatiei Romane de Handbal, a fost implicat intr-un accident grav si se afla in acest moment la spital.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 August 2014, 21:01
Data actualizarii: Vineri 15 August 2014, 23:45

UPDATE: Presedintele FRH va fi supus unei operatii de urgenta. Ramai pentru amanunte!

UPDATE: Alexandru Dedu a fost transportat la Bucuresti. Presedintele FRH este constient si in afara oricarui pericol, dar are gleznele fracturate

UPDATE: Potrivit martorilor oculari, Alexandru Dedu a intrat in coliziune cu o masina care se indrepta dinspre Buzau spre Ramnicu Sarat. Masina a schimbat banda de mers fara ca soferul sa se asigure si i-a taiat fata motociclistului. Alexandru Dedu nu a mai avut timp de reactie si a intrat in spatele masinii.


Fost mare handbalist roman si actual presedinte al FRH, Alexandru Dedu (42 de ani) a fost implicat in aceasta seara intr-un accident grav de motocicleta in judetul Buzau. Desi nu se stiu pentru moment mai multe detalii despre cauzele incidentului, Dedu a fost transportat la Spitalul Judetean cu multiple fracturi, iar in acest moment este supus unor investigatii amanuntite. Presedintele Federatiei de Handbal este constient, dar starea sa este inca neclara.

Nascut la Ploiesti, in 1971, Alexandru Dedu a jucat la CSS Ploiesti, Poli Timisoara, Steaua Bucuresti, Istres, Barcelona, Wuppertal, Porto si Pontevedra. Acesta a castigat trei titluri ale ROmaniei, trei ale Spaniei si trei ale Portugaliei. De asemenea, acesta are in palmares trei Ligi ale Campionilor, toate castigate in tricoul Barcelonei.

Alexandru Dedu a fost component al echipei nationale a Romaniei care a participat la Jocurile Olimpice din 1992.

Ramai pe www.sport.ro pentru mai multe amanunte!

CITESTE SI

Modifică setările cookies