RECORD pentru un idol apreciat de milioane de oameni! Ce viteza a avut sutul lui TOTTI, magicianul celor de la AS Roma! VIDEO

RECORD pentru un idol apreciat de milioane de oameni! Ce viteza a avut sutul lui TOTTI, magicianul celor de la AS Roma! VIDEO

Francesco Totti a marcat din nou in Liga.

Golul sau a fost decisiv pentru a pastra sansele de calificare ale celor de la AS Roma in optimile de finala din CL.

Totti a dat singurul gol al italienilor in remiza de la Moscova, 1-1 cu TSKA. Mijlocasul a marcat din postura de capitan in minutul 43, din lovitura libera, cu un sut care a atins viteza de 104km/h!

VIDEO AICI CU REUSITA LUI TOTTI

Finalul a fost insa destul de trist pentru AS Roma, egalata de TSKA in minutul 93, prin reusita lui Berezutski.

Egalul a fost extrem de important pentru romani: italienii au facut cinci puncte acum, cate au si rusii, cat si cei de la Manchester City. Cele trei echipe se lupta pentru locul doi in grupa E, castigata deja de Bayern.

Francesco Totti a stabilit un record: este cel mai batran marcator din Champions League din lovitura libera - 38 de ani si 59 de zile.

"Am primit gol in ultimele cinci secunde. A fost ca un pumn primit de la Mike Tyson. Nu ma asteptam sa incasam acel gol. Totul era perfect: marcasem, aveam 1-0, eram calificati si apoi a cazut acel gol. A fost greu sa jucam, deoarece terenul a fost greu si nu am putut combina. Nu incercăm scuze, dar acesta este adevarul", a spus Totti.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministerul Sănătății: Elevii trebuie să poarte măști la orele de sport din spațiile închise
BRAT

Modifică setările cookies