Daniel Ghita GLORY

Daniel Ghita isi face praf adversarul din 21 iunie: "Nu l-am vazut sa dea KO vreodata! Este plictisitor" Atacul luptatorului roman

Gala in care Daniel Ghita se bate cu Rico Verhoeven va fi pe 21 iunie LIVE la Sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Mai 2014, 14:53
Data actualizarii: Joi 22 Mai 2014, 15:43

Daniel Ghita se bate cu Rico Verhoeven in gala GLORY de pe 21 iunie, eveniment transmis LIVE de Sport.ro.

Cei doi se vor lupta pentru titlul de campion al promotiei, ocupand primele 2 locuri in clasamentul GLORY la categoria grea, romanul fiind pe primul loc iar olandezul Verhoeven pe 2.

Olandezul este cel care l-a invins pe Daniel in gala GLORY 11, intr-o piramida de 4 luptatori. Cei doi s-au intalnit in finala iar olandezul a castigat la decizie un meci foarte strans.

"Rico nu a fost castigatorul adevarat al turneului. Primele doua runde au fost ale mele, dupa meci toata lumea mi-a spus acelasi lucru. Am fost foarte suparat pentru acea decizie, dar trecutul este deja trecut si nu mai conteaza. Vom vedea cine e adevaratul campion", a zis Daniel Ghita intr-un interviu acordat pentru Sherdog.com

 

Daniel Ghita: "Verhoeven? Este doar un luptator plictisitor"

Acesta a continuat acuzandu-l pe adversarul sau din 21 iunie, de la gala GLORY, ca nu este deloc agresiv si nu face meciuri frumoase:

"Verhoeven este un luptator plictisitor. Lovituri puternice? Ha, ma faci sa rad. Ati vazut vreun meci in care Rico sa loveasca exploziv? Un KO spectaculos dat de el? Nu am vazut asa ceva. Greseala mea la acel turneu in care m-a batut in finala a fost ca m-am antrenat doar pentru Saki, pe el nu l-am bagat in seama pentru ca il puneam mereu la podea la antrenament. M-am pregatit mult timp cu el, a crescut ca nivel, dar este un luptator plictisitor. Uitati-va la Zimmerman, este este exploziv, agresiv, un luptator adevarat", a spus Daniel Ghita.

Si-a schimbat stilul de lupta: "Sunt mult mai agresiv"


Sportivul roman a vorbit si despre schimbarea de stil pe care a avut-o in ultime perioada. Acesta considera ca este un luptator mult mai agresiv, care nu le mai permite adversarilor sa preia initiativa.

"Mi-am schimbat stilul, sunt mult mai agresiv, nu am uitat sentimentul de furie de la GLORY 11. Nu vor mai fi arbitri judecatori sa ii dea lui decizia. Lumea ma roaga mereu sa dau KO, dar dupa meciul cu Zimmerman, castigat in 25 de secunde, oamenii s-au plans ca am castigat prea repede. Sunt mult mai agresiv acum, mai puternic, daca faci o greseala mica, te pun jos", a spus Ghita conform sursei citate.

SURSA

Modifică setările cookies