Scrisoarea lui Klaus Iohannis pentru Andreea Munteanu, dupa AURUL SUPERB la Europenele de gimnastica. Ce i-a scris

Scrisoarea lui Klaus Iohannis pentru Andreea Munteanu, dupa AURUL SUPERB la Europenele de gimnastica. Ce i-a scris

Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj special Andreei Munteanu, care a obtinut medalia de aur la europenele de gimnastica, la barna.

"Stimata domnisoara Andreea Munteanu, Doresc sa va transmit felicitarile mele pentru medalia obtinuta la Campionatele Europene Individuale de Gimnastica Artistica de la Montpellier. Victoria dumneavoastra confirma faptul ca munca, ambitia si determinarea reprezinta secretele reusitei."

"Sacrificiul personal este astfel rasplatit, iar dumneavoastra primiti respectul cuvenit din partea comunitatii. Felicitari pentru tot ce ati realizat, mult succes in continuare si rezultate stralucite in viitoarele competitii sportive", se arata in scrisoarea transmisa de seful statului gimnastei Andreea Munteanu, potrivit Admnistratiei Prezidentiale.

Andreea Munteanu a castigat, duminica, medalia de aur in finala la barna, la Campionatele Europene individuale de la Montpellier. Andreea Munteanu a fost notata cu 14,366, cu care a obtinut medalia de aur. Pe podium au mai urcat Rebecca Downie (Marea Britanie, 14,300, medalie de argint) si Claire Martin (Franta, 14,200, medalie de bronz).

VIDEO PROTVPLUS.RO

Deputații au votat majorarea alocațiilor copiilor în raport cu rata inflației, și nu cu 20 %
BRAT
Modifică setările cookies