Germania

Victoras Iacob, dat afara de Kaiserslautern

 FC Kaiserslautern din 2.Bundesliga, l-a concediat fara preaviz pe atacantul Victoras Iacob, pentru absente repetate si nemotivate de la echipa, anunta Sueddeutsche Zeitung
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Iulie 2008, 15:43
Data actualizarii: Joi 10 Iulie 2008, 16:02

Presedintele Consiliului de administratie de la FC Kaiserslautern, Stefan Kuntz, declarase inca de la sfarsitul lunii iunie, ca atacantul roman risca sanctiuni drastice pentru absentele nemotivate de la intalnirile din programul echipei. In 30 iunie, Iacob a lipsit nemotivat de la vizita medicala, Kuntz avertizand la acel moment ca fotbalistul roman "va suporta consecintele".

Victoras Iacob, in varsta de 27 de ani, a fost transferat in iarna de la Steaua la FC Kaiserslautern in schimbul sumei de 500.000 de euro. Atacantul nu a apucat insa sa joace decat doua meciuri pentru gruparea germana, fiind apoi indisponibil tot restul sezonului din cauza unei accidentari la menisc.

In aceasta vara, FC Kaiserslautern anuntase ca Iacob, alaturi de alti cinci jucatori, vor fi pusi pe lista de transferari.

La echipa germana, care a terminat pe locul 13 in 2.Bundesliga in sezonul trecut, mai evolueaza mijlocasul Laurentiu Reghecampf, achizitionat in aceasta vara de la Alemannia Aachen.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies