Uriasul Heynckes, moment amuzant la conferinta: "M-am intalnit cu o batranica in lift, m-a intrebat daca tin cu Bayern!" :)
Sambata 07 Aprilie 2018, 09:24

Uriasul Heynckes, moment amuzant la conferinta: "M-am intalnit cu o batranica in lift, m-a intrebat daca tin cu Bayern!" :)

Bayern Munchen castiga titlul azi, daca o invinge pe Augsburg

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Inainte de meciul cu Augsburg, care o poate face matematic campioana pe Bayern, Jupp Heynckes le-a povestit jurnalistilor in intamplare amuzanta petrecuta in hotelul echipei.

"Am luat liftul sa cobor la parter, iar la etajul 5 s-a suit un cuplu de batranei. Eu aveam cu mine o geanta cu stema lui Bayern, iar doamna mi-a zis incantata: <<Ooo, sunteti suporter Bayern? Ce frumos!>> Am zambit si i-am zis ca sunt."

"M-a amuzat, m-a facut sa cobor cu picioarele pe pamant. Erau turisti din America. Si Bastian Schweinsteiger tocmai imi spusese ca acolo, in America, toata lumea ma cunoaste. Ei, uite ca nu e chiar asa.", a spus Heynckes.

VIDEO3 comentarii
  • 7 2018
    Daniel Draga Vio. Jupp a plecat singur de la Bayern, nu a fost dat afara. Draga Antonio. Jupp castiga campionate si cand e retras ca antrenor, fara sa fie nevoie de vreo investitie, Guardiola fara miliarde de euro nu face nimic....
  • 7 2018
    Antonio Draga Vio, esti varza cu carnati expirati. Guardiola este mult peste aceasta relicva mezozoica. Faptul ca alte echipa ca real si barca au avut sustinere de la UEFA nu inseamna ce spui u.....dar probabil ca esti doar un biet hastag. ####...
  • 7 2018
    Vio Un super antrenor.l au dat afara după ce a luat champions lig pt guardiola care a cheltuit o căruță de bani si nici la degetul mic nu i a ajuns...
BRAT