Uriasul Heynckes, moment amuzant la conferinta: "M-am intalnit cu o batranica in lift, m-a intrebat daca tin cu Bayern!" :)
Sambata 07 Aprilie 2018, 09:24

Uriasul Heynckes, moment amuzant la conferinta: "M-am intalnit cu o batranica in lift, m-a intrebat daca tin cu Bayern!" :)

Bayern Munchen castiga titlul azi, daca o invinge pe Augsburg

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Inainte de meciul cu Augsburg, care o poate face matematic campioana pe Bayern, Jupp Heynckes le-a povestit jurnalistilor in intamplare amuzanta petrecuta in hotelul echipei.

"Am luat liftul sa cobor la parter, iar la etajul 5 s-a suit un cuplu de batranei. Eu aveam cu mine o geanta cu stema lui Bayern, iar doamna mi-a zis incantata: <<Ooo, sunteti suporter Bayern? Ce frumos!>> Am zambit si i-am zis ca sunt."

"M-a amuzat, m-a facut sa cobor cu picioarele pe pamant. Erau turisti din America. Si Bastian Schweinsteiger tocmai imi spusese ca acolo, in America, toata lumea ma cunoaste. Ei, uite ca nu e chiar asa.", a spus Heynckes.

VIDEOPentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”