„Nu mi-a transmis nimeni decizia!” Scandal la Paris Saint-Germain după ce Kylian Mbappe a fost numit vicecăpitan? Reacția jucătorului care a rămas fără banderolă 

Paris Saint-Germain kylian mbappe Presnel Kimpembe Franta
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 12:02
Data actualizarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 12:06

Kylian Mbappe (24 ani) este unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Paris Saint-Germain, dar și din lume. 

Atacantul francez are cifre incredibile și în acest sezon alături de campioana Franței, astfel că Christophe Galtier s-a decis să îl „răsplătească”. Mbappe a fost căpitanul lui PSG în duelul din Cupa Franței cu Pays de Cassel, scor 7-0, iar antrenorul l-a numit vicecăpitan

Căpitanul echipei este Marquinhos, iar al doilea căpitan era francezul Presnel Kimpembe (27 ani). Locul său însă a fost preluat de Kylian Mbappe, care va fi al doilea căpitan, iar decizia a provocat o reacție din partea fundașului. 

Ce a postat Presnel Kimpembe după ce a fost „înlocuit” cu Kylian Mbappe 

Se pare că Paris Saint-Germain nu i-a comunicat jucătorului faptul că va fi deposedat de poziția de vicecăpitan al echipei. Presnel Kimpembe a postat un mesaj pe Instagram în care a oferit detalii legate de situație, confirmând că nu a fost informat de decizia luată de antrenor. 

„În ultimele ore am auzit și citit multe despre mine. Astfel, mi-aș dori să clarific lucrurile pentru a evita împrăștierea informațiilor false despre mine. Nu mi s-a adus la cunoștință decizia, e complet fals. Acestea fiind spuse, voi respecta mereu deciziile clubului”, a scris Kimpembe. 

Fotbalistul crescut la academia lui PSG a avut probleme în acest sezon cu accidentările, având doar 8 meciuri jucate. Kimpembe a lipsit nu doar de la meciurile lui Paris Saint-Germain, ci și de la Mondialul din Qatar, acolo unde Franța a jucat finala, pierzând la loviturile de departajare. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!