Ousmane Dembele Premier League PSG Franta

Pe asta nu o vedea nimeni venind! Ousmane Dembele poate pleca de la PSG în iarnă cu destinația Premier League 

Ousmane Dembele (26 ani) a semnat cu Paris Saint-Germain în această vară, după ce francezii i-au achitat clauza de reziliere. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Septembrie 2023, 14:33
Data actualizarii: Duminica 24 Septembrie 2023, 14:38

Campioana Franței a plătit 50 de milioane în schimbul lui Ousmane Dembele, care s-a despărțit de FC Barcelona după cinci ani. Fotbalistul francez a avut prestații oscilante în tricoul catalanilor, fiind accidentat pentru lungi perioade de timp. În ultimul său sezon pe Camp Nou jucătorul a reușit să îi încânte pe fani cu prestații solide, însă s-a decis să plece. 

Jucătorul a debutat deja în tricoul noii echipe, însă prestațiile sale au fost dur criticate, Dembele fiind o prezență mai mult ștearsă pe teren. Astfel, după cinci meciuri jucate, fără realizări, a apărut varianta neașteptată a unei posibile plecări în iarnă. 

Trei cluburi din Premier League îl urmăresc pe Ousmane Dembele 

Conform Mirror, există trei cluburi din Premier League care îl monitorizează atent pe jucătorul francez, Arsenal, Tottenham și West Ham. Grupările engleze au în plan să facă o ofertă pentru Ousmane Dembele chiar în fereastra de mercato din această iarnă, deși fotbalistul are contract cu PSG până în iunie 2028. 

Presa internațională informează că gruparea de pe Parc des Princes ar fi dispusă să renunțe la jucător, deși Luis Enrique și-a arătat încrederea și susținerea pentru el. 

„Dacă aș fi suporterul acestei echipe, aș plăti să îl văd pe Ousmane Dembele. E un jucător complet diferit. E un jucător impredictibil, care face magie pe teren. E adevărat că a ratat câteva lucruri și nu a reușit să marcheze primul său gol, însă când se va întâmpla asta, sunt sigur că va marca apoi mult mai mult. Asta li se întâmplă tuturor atacanților. E incredibil pentru un antrenor să aibă un jucător de această calitate”, a declarat Luis Enrique. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!