Oympique Marseille are dovezile insultelor rasiste ale lui Neymar la adresa lui Hiroki Sakai!  Ce i-a zis brazilianul in timpul meciului fotbalistului japonez

Oympique Marseille are dovezile insultelor rasiste ale lui Neymar la adresa lui Hiroki Sakai! Ce i-a zis brazilianul in timpul meciului fotbalistului japonez

Neymar s-a aparat si a transmis ca el a fost victima unor injurii rasiste.

Cei de la Olympique Marseille detin cateva imagini in care Neymar i-ar fi adresat cateva injurii rasiste la adresa lui Hiroki Sakai in timpul partidei PSG - OM, din data de 13 septembrie.

Potrivit unei surse apropiate clubului, OM are aceste imagini care confirma informatiile de la radioul spaniol Cadena Cope. Aceste injurii rasiste, "rahatul chinezesc”, conform celor de la Cope, ar fi fost rostite chiar de doua ori de superstarul brazilian al PSG-ului. 

In prima faza, Neymar s-a aparat si a declarat ca, de fapt, a fost victima unui abuz rasist si de aceea s-a luat la cearta cu fotbalistul Alvaro Gonzalez, conform RMC Sport.

In partida pierduta cu scorul de 0-1 impotriva celor de la Marseille, s-a creat un adevarat haos. In bataia generala din prelungiri, brazilianul l-a lovit cu palma peste ceafa pe Alvaro Gonzalez, sustinand ca a fost provocat de spaniol. Neymar l-a acuzat pe spaniol de rasism. Ulterior s-a si plans pe retelele de socializare ca fundasul lui Olympique Marseille i-a spus "maimuta nenorocita” si "fiu de tarfa”. Pentru gestul sau Neymar a primit o suspendare intre 4 si 7 etape.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cinci ani de la tragedia din Colectiv. 65 de morți, suferință pe viață pentru sute de oameni și nicio schimbare
BRAT

Modifică setările cookies