Jucătorul pe care Lyon l-a trimis ”la plimbare” din cauza comportamentului său. A râs în vestiar la discursul căpitanului

marcelo Lyon Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Mai 2022, 18:35
Data actualizarii: Marti 10 Mai 2022, 18:39

Marcelo (34 de ani) era unul dintre cei mai experimentați jucători ai celor de la Lyon. Cu toate acestea, francezii l-au lăsat să plece liber de contract la ultima clasată, Bordeaux, în ianuarie.

Totul s-ar fi întâmplat din cauza abaterilor disciplinare ale brazilianului, care i-a deranjat pe șefii clubului în repetate rânduri. 

Jucătorul trimis ”la plimbare” de Lyon din cauza comportamentului său

Mai întâi, acesta a fost surprins râzând la discursul căpitanului Leo Dubois, înainte de un meci, lucru care nu a rămas nepedepsit de către antrenorul Peter Bosz.

ESPN scrie că Marcelo nu este la prima abatere de agest gen. De mai multe ori, sud-americanul s-a distrat copios alături de câțiva dintre colegii săi, în prezența lui Bosz și a directorului sportiv Juninho.

Chiar dacă a semnat un nou contract cu Lyon la începutul acestui sezon, Marcelo a fost trimis gratis la ultima clasată Bordeaux, din cauza ”comportamentului său inadecvat”.

Potrivit Transfermarkt, Marcelo va pleca de la Bordeaux la finalul acestui sezon, chiar dacă echipa se salvează de la retrogradare. Acesta a mai evoluat în cariera sa pentru echipe precum Wisla Cracovia, PSV Eindhoven, Hannover sau Beșiktaș.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!