VIDEO Incidente incredibile în Ligue 1. Meciul Lens-Lille a fost întrerupt la pauză după ce suporterii s-au luat la bătaie 

Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 19:13
Data actualizarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 19:31

Noi incidente incredibile în Ligue 1, după ce suporterii formației Lens au intrat pe teren.

UPDATE | S-a stabilit reluarea partidei cu o întârziere de 15 minute, urmând că cele două formații să primească sancțiuni pentru aceste incidente. 


Partida a fost întreruptă la pauză, iar în aceste momente are loc o ședință pentru a stabili dacă se va relua sau va fi suspendată.

La pauza partidei dintre Lens și Lille, 0-0, fanii formației gazdă au invadat terenul stadionului Felix Bollaert și s-au îndreptat spre peluza suporterilor adversarilor.

Incidentele au luat amploare, iar meciul a fost întrerupt pentru mai multe minute, având loc o ședință între oficialii prezenți la fața locului pentru a stabili deznodământul întâlnirii.

Este al treilea eveniment de acest fel de la începutul sezonului competițional în Franța, după incidentele de la Montpellier-Marseille, când s-a aruncat cu petarde și după suspendarea partidei Nice-Marseille cu 15 minute înainte de fluierul final.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!