Condiția pusă de Mbappe pentru a rămâne la PSG! Cu ce star vrea să joace în atac: Al-Khelaifi s-a implicat în mod direct

kylian mbappe Ousmane Dembele PSG Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Mai 2022, 18:21
Data actualizarii: Duminica 22 Mai 2022, 18:42

Kylian Mbappe a hotărât să rămână la PSG, deși a fost curtat intens de Real Madrid. 

Kylian Mbappe (23 ani) era aproape de o plecare de la Paris Saint-Germain, destinația cel mai des vehiculată fiind Real Madrid.

Înaintea meciului cu Metz, Kylian Mbappe și Nasser Al-Khelaifi au anunțat în mod oficial continuarea înțelegerii dintre club și starul francez pe Parc de Princes.

"Este încântător să contiui aici. Să râmăn aici! Parisul este casa mea! Sper să fac ce iubesc cel mai mult, să joc fotbal și să câștig trofee", a spus Mbappe în uralele publicului.

Una dintre condițiile lui Mbappe - venirea lui Dembele pe Parc des Princes

Diario Sport precizează că transferul lui Ousmane Dembele a fost una dintre condițiile impuse de Mbappe pentru a rămâne la PSG. 

Atacantul francez își dorește "fețe noi" șa club și este convins că Dembele reprezintă o opțiune foarte bună pentru campioana Franței. 

În acest sens, Nasser Al-Khefaifi s-a implicat în mod direct la negocieri, din dorința de a-i face pe plac lui Mbappe. 

Contractul lui Ousmane Dembele cu FC Barcelona expiră la finalul sezonului, iar oficialii clubului catalan fac eforturi pentru a-l păstra pe francez, în ciuda faptului că jucătorul a refuzat propunerile inițiale, nemulțumit de partea financiară, considerând că merită mai mult.

Unul dintre cele mai scumpe transferuri din istoria catalanilor, adus în 2017 pe 105 milioane de euro, e gata să plece în vară, gratis, după cinci ani în care rezultatele în tricoul catalanilor au fost departe de așteptări. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!