Fotbal fara rosu

(P) Maratonul de 24 h de fotbal fara rosu in cifre fara precedent

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Mai 2015, 05:47
Data actualizarii: Marti 12 Mai 2015, 12:48

La initiativa lui Falemi, imbratisata imediat de Prodan, Galca, Stelea si Stoican, Gillette a organizat probabil cea mai frumoasa si mai impresionanta demonstratie de fair play in fotbalul romanesc: maratonul de 24h de fotbal fara rosu, sustinut de brandul care ofera tuturor barbatilor din Romania sansa la un barbierit fara roseata.

Faptul ca maratonul care a inceput in Bucuresti, pe 2 mai, a fost cu adevarat un fenomen fara precedent este dovedit si de cifrele sale impresionante.

1440 de minute totale de joc, peste 200 de schimbari pe teren, 721 de goluri marcate, dintre care cel mai rapid in 30 de secunde si aproximativ 144.440 de pase. Toate acestea sustinute de o participare impresionanta a sute de jucatori amatori care au venit sa raspunda initiativei vedetelor din fotbal si a brandului perfect barbatesc, Gillette. Pe marginea terenului, in timpul pregatirilor, s-au inregistrat peste 200 de sedinte de barbierit fara roseata asigurate de Gillette Mach 3, demonstrandu-le tuturor ca nici in barbierit, nici in fotbal nu mai e loc de rosu.

Eforturile jucatorilor amatori au fost pe masura provocarii, unul dintre ei jucand timp de 2 ore incheiate intre 3 si 5 dimineata, pentru a face maratonul pentru fair play sa continue.

Iar pentru a onora aceste cifre care fac cinste initiativei pentru fair play, Gillette duce mai departe maratonul fotbalului fara rosu in alte trei orase. Craiova este primul dintre ele, unde jucatorii amatori sunt din nou asteptati sa faca posibil impreuna cu Falemi, Stelea, Prodan si Galca inca un episod din ceea ce se anunta a fi un fenomen unic in fotbalul romanesc. Gillette a pregatit pentru toti premii si surprize, dar si inca doua locuri in finala pentru marele premiu: o excursie in capitala fotbalului spaniol pentru a asista la un meci fara egal!

Listele de inscriere sunt deschise pe http://www.fotbalfararosu.sport.ro/. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies