Zlatan Ibrahimovic s-a inregistrat si i-a trimis un mesaj lui Mutu la nunta! Ce urare i-a facut suedezul
Marti 17 Octombrie 2017, 17:20

Zlatan Ibrahimovic s-a inregistrat si i-a trimis un mesaj lui Mutu la nunta! Ce urare i-a facut suedezul

Adrian Mutu s-a insurat duminica pentru a treia oara.

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Mutu a facut nunta cu Sandra, cea care i-a adus pe lume si un baiat. Cu selectionerul Contra nas, Mutu a avut parte de invitati din lumea fotbalului si showbiz la petrecerea de dupa ceremonie. Nu au venit multi fosti colegi de peste hotare. Francezul Sebastian Frey, fostul coleg de la Fiorentina a ajuns insa in Romania. Nici alti fosti colegi nu l-au uitat. Zlatan Ibrahimovic a inregistrat un mesaj video pe care i l-a trimis lui Mutu, iar acesta a fost proiectat pe un ecran la nunta lui Mutu, potrivit Cancan.

Fostul coleg al lui Mutu de la Juventus i-a urat "Casa de piatra" si sa se bucure de noua familie. Zlatan e la Manchester, acolo unde isi pregateste revenirea pe teren dupa o operatie complicata. Cand era la ASA Targu Mures, Mutu l-a dus la vanatoare pe Zlatan in Ardeal.

120.000 de euro a strans Mutu la nunta, potrivit Cancan. Nasul Contra a dat 5000 de euro, iar "Briliantul" a mai obtinut si 30.000 din vanzarea drepturilor TV pentru nunta sa.

 România cade în fiecare an examenul la capitolul educaţie. Lecția predată de Finlanda
BRAT