Vestea pe care Florinel Coman nu voia să o primească. Fostbalistul care îi amenință locul în echipă

Florinel Coman Echipa Nationala Fotbal intern Florinel Coman / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Aprilie 2024, 09:46
Data actualizarii: Marti 16 Aprilie 2024, 09:55

Florinel Coman (26 de ani) traversează una dintre cele mai bune perioade din cariera sa și este la un pas de un transfer în Qatar, la Al Duhail.

Evoluțiile foarte bune pe care le-a avut în tricolul FCSB-ului în acest sezon i-au asigurtat lui Coman prezența la Campionatul European din Germania, lucru susținut de multe voci din fotbalul românesc.

Totuși, fostul dinamovist Marius Niculae este de părere că Florinel Coman va trebui să tragă tare până la finalul sezonului, deoarece are concurență mare pe post.

Potrivit lui Niculae, nu este exclus ca Edi Iordănescu să meargă pe mâna lui Denis Drăguș în flancul stâng la turneul final, un alt fotbalist care trece printr-o formă foarte bine.

"Poate să joace acolo și Drăguș, poate să joace Mitriță, Mihăilă. Adică în benzi concurența este cea mai mare din punctul ăsta de vedre. Mai puțină concurență e în apărare și în atac, că sunt cam ficși.

Eu l-aă sfătui (n.r. - Florinel Coman) să mai aștept după acest Euro, pentru că dacă face un  turneu foare bun, s-ar putea oferta să fie mult mai bună.

E foarte greu ca cineva să pună probleme celor de la FCSB, doar ei singuri, desi din punctul meu de vedre e foarte, foarte greu", a spus Marius Niculae.

Programul României în grupa E de la EURO 2024

  • 17 iunie, ora 16:00: România - Ucraina (Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt)

Primele două echipe clasate din fiecare grupă și cele mai bune patru ocupante ale locurilor 3 se califică în optimile de finală.

Meciurile de la EURO 2024 vor fi transmise ÎN DIRECT de PRO TV, Pro Arena și VOYO.

Florinel Coman, dorit în Qatar

Fotbalistul de 26 de ani va părăsi prima clasată la finele actualei stagiuni și se va transfera în Qatar, la Al Duhail. Arabii, dispuși să achite clauza de reziliere în valoare de cinci milioane de euro.

 

Coman a strâns 230 de meciuri, 62 de goluri și 62 de pase decisive, însă a cucerit doar un trofeu cu FCSB, Cupa României, în 2020. Al doilea poate veni la finalul acestui sezon, având în vedere avansul consistent al bucureștenilor în fruntea Ligii 1.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!