VIDEO EXCLUSIV "Trei jucători români pe care i-ați lua acum la o echipă?". Răspunsul lui Victor Pițurcă

Victor Pițurcă (66 de ani) a fost invitat la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena, unde a vorbit și despre rezultatele slabe ale naționalei României din ultima perioadă.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Octombrie 2022, 16:12
Data actualizarii: Marti 25 Octombrie 2022, 16:11

Fostul selecționer al României a fost întrebat în cadrul emisiunii dacă poate numi trei jucători români pe care îi apreciază și i-ar lua acum la o echipă, dacă ar antrena.

Victor Pițurcă: "Nu văd acum un jucător român care să-mi placă în mod deosebit"

Pițurcă nu a putut oferi niciun nume, însă este convins că naționala României, cu jucătorii actuali, ar fi trebuit să obțină rezultate mai bune, în special în grupa din Nations League unde a încheiat ultima, după Bosnia, Finlanda și Muntenegru.

"Depinde și la ce echipă merg. Dacă merg la o echipă de top, e mai greu să aleg jucători din campionatul României sau jucători români. Nu văd acum un jucător care să-mi placă în mod deosebit. În același timp, nu sunt de acord cu ce spune, că n-am avea jucători. Părerea mea e că posibilitățile acestor jucători sunt mult mai mari vizavi de ce au arătat ei până acum. 

Eu sunt sigur de lucrul ăsta. Mai ales într-o grupă cu Bosnia și Muntenegru, care nu au jucători mai buni decât noi. Nu știu care e problema, voi trebuie să o știți mai bine decât mine. Eu mi-am spus părerea: cu acești jucători se pot obține rezultate mai bune decât s-au obținut până acum", a spus Victor Pițurcă, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

  • Victor Pițurcă a fost selecționerul României în trei mandate: 1998-199, 2004-2009 și 2011-2014
  • Antrenorul este liber de contract de la începutul anului 2020, după despărțirea de Universitatea Craiova
Modifică setările cookies