VIDEO EXCLUSIV "Trei jucători români pe care i-ați lua acum la o echipă?". Răspunsul lui Victor Pițurcă

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Octombrie 2022, 16:12
Data actualizarii: Marti 25 Octombrie 2022, 16:11

Victor Pițurcă (66 de ani) a fost invitat la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena, unde a vorbit și despre rezultatele slabe ale naționalei României din ultima perioadă.

Fostul selecționer al României a fost întrebat în cadrul emisiunii dacă poate numi trei jucători români pe care îi apreciază și i-ar lua acum la o echipă, dacă ar antrena.

Victor Pițurcă: "Nu văd acum un jucător român care să-mi placă în mod deosebit"

Pițurcă nu a putut oferi niciun nume, însă este convins că naționala României, cu jucătorii actuali, ar fi trebuit să obțină rezultate mai bune, în special în grupa din Nations League unde a încheiat ultima, după Bosnia, Finlanda și Muntenegru.

"Depinde și la ce echipă merg. Dacă merg la o echipă de top, e mai greu să aleg jucători din campionatul României sau jucători români. Nu văd acum un jucător care să-mi placă în mod deosebit. În același timp, nu sunt de acord cu ce spune, că n-am avea jucători. Părerea mea e că posibilitățile acestor jucători sunt mult mai mari vizavi de ce au arătat ei până acum. 

Eu sunt sigur de lucrul ăsta. Mai ales într-o grupă cu Bosnia și Muntenegru, care nu au jucători mai buni decât noi. Nu știu care e problema, voi trebuie să o știți mai bine decât mine. Eu mi-am spus părerea: cu acești jucători se pot obține rezultate mai bune decât s-au obținut până acum", a spus Victor Pițurcă, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

  • Victor Pițurcă a fost selecționerul României în trei mandate: 1998-199, 2004-2009 și 2011-2014
  • Antrenorul este liber de contract de la începutul anului 2020, după despărțirea de Universitatea Craiova
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!