'Toata lumea pariaza: barbati, femei, tineri, batrani! TOTI vorbesc de asta!' Reactia lui Bunica dupa ce a fost suspendat DOI ANI pentru blaturi

Autor: Sport.ro
Joi 26 Mai 2016, 14:38

Gloria Buzau a fost lovita teribil dupa decizia Comisiei de Disciplina. Antrenorii si actuali sau fosti jucatori au primit suspendari - record!

Antrenorul Ion Viorel si secunzii sai au primit cele mai drastice sanctiuni. Toti au fost amendati cu 200 000 de lei si interzisi in fotbal in urmatorii doi ani!

Asistentul lui Ion Viorel, Romeo Bunica, spune ca totul are substrat politic. Bunica explica de ce au aparut tocmai acum deciziile Comisiei de Disciplina si sustine ca nu exista decat declaratii care ii incrimineaza pe buzoieni, fara alte dovezi concrete.

"Nu ne-a picat bine, normal. E un dosar care s-a judecat din noiembrie anul trecut. Probele sunt destul de subtiri, adica niste declaratii ale unor jucatori care au fost pe aici si au plecat pe fondul unor nemultumiri personale. Din moment ce au afirmat niste lucruri, trebuie sa le si demonstreze. Nu poti sa acuzi niste oameni pe baza unor declaratii. Mi se pare ca am primit pedepse exagerate, nu stiu cu ce unitate de masura au judecat cei de la Comisie. Treaba asta are o motivatie politica pentru ca Ion Viorel candideaza la Primaria Buzau. Declaratiile care sunt la dosarul respectiv nu sunt fondate. Sunt niste inventii si niste mizerii.

O sa atacam decizia, o sa avem drept de recurs. Vom folosi toate caile de atac pe care le avem! Vor sa termine cu clubul asta, sa faca aici un centru de excelenta FRF. Lucrurile nu sunt chiar asa simple. Am incercat sa ne salvam de la retrogradare ca anul asta Primaria nu ne-a dat nici macar un leu. Echipa a fost sustinuta de Ion Viorel cu bani de la prieteni. Am vrut sa o scoatem la capat, dar vad ca nu suntem lasati. Toata lumea joaca la pariuri: si bogati, si saraci, si femei, si batrani, e un hobby. Toata lumea pe care o vad vorbeste de pariuri!", a spus Bunica pentru PRO TV.

Un nou record de vaccinări în 24 de ore: 110.633 persoane. Câte reacții adverse s-au înregistrat
BRAT
Modifică setările cookies