VIDEO EXCLUSIV Florin Tănase se poate despărți de FCSB în vară. Marele minus care ar putea să-l tragă în jos: „El nu are asta!”

După mai multe încercări eșuate, Florin Tănase ar putea pleca în această vară de la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 12:55
Data actualizarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 17:42

Ioan Andone este convins că „Tase” și-ar putea găsi ușor un angajament în vară în campionate precum Belgia, Olanda și Spania, însă atrage atenția asupra clauzei de transfer pe care jucătorul o are în contract și care l-ar putea trage în jos.

Mai mult, fost dinamovist subliniază și faptul că mijlocașului ofensiv nu face faza defensivă, lucru care ar putea cântări decisiv într-un viitor transfer.

„Echipa aia trebuie să plătească sumă de transfer. Eu sunt convins că și-ar găsi echipe în Belgia, Olanda, Spania, partea a doua a clasamentului, dar are o sumă destul de mare de transfer. Scouterii poate zic că nu va reuși, impactul cu fotbalul din vest e mult mai greu. 

Nu poți să știi ce analize se fac. Ce îi lipsește? Faza de apărare. De ce crezi că FCSB n-a reușit să mai ia campionate? Faza de apărare le-a lipsit. N-au doi fundași centrali care pot face față, sunt o grămadă de lucruri”, a spus Ioan Andone la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

3 milioane de euro este clauza de reziliere pe care cluburile vor trebui să o achite dacă îl vor pe căpitanul FCSB-ului.

Florin Tănase a semnat cu FCSB în 2016, adus de la Farul Constanța pentru 1.5 milioane de euro, și mai are contract cu trupa lui Becali până în iunie 2025.

15 goluri și șase pase decisive a reușit Tănase în cele 31 de meciuri disputate în acest sezon pentru FCSB.

  • 5.5 milioane de euro este cota de piață a lui Florin Tănase, potrivit transfermarkt.com
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies